Foredrag / Undervisning

Det vi hører har en enorm påvirkning på os, men det vi er som regel ikke bevidste om. Derfor holder jeg meget af at kombinere mit virke som lyddesigner og komponist med rollen som foredragsholder, hvor jeg kan hjælpe dig eller dine elever med at dykke ned i lydens univers, både som lyttere og som udøvere.

Hvis du er interesseret, så kontakt mig på tobiasdn@gmail.com

Lyd til podcasts + lydredigering (180 min)

Hør hvordan podcasts kommunikerer gennem lyd og musik, og lær hvordan I selv kan lave jeres eget podcast fra bunden. Vi gennemgår emner som: Lydlig betydningsdannelse, design og produktion af et podcast, lydoptagelse og lydredigering med gratis software.
Oplægget kan stå alene, men er også oplagt som del af et længere podcast-forløb.
Pris: 5500,- (vejledende)

"Ud over en virkelig professionel tilgang til den tekniske side har Tobias en fænomenal evne til at åbne vores bevidsthed om, hvordan man lytter. Både elever og lærerkolleger blev blæst bagover af et oplæg om lyde, lyttemodes og tekniske fif - efterfulgt af et "hands-on"-kursus i et af nettets mange gratis platforme. Efterfølgende har vores H5-lydoptagere været i konstant brug. Det siger vel alt."
John Larsen
Lektor i Dansk, Filosofi og Samfundsfag

Musik i computerspil - Analytisk vinkel (90 min)

Musikken i computerspil er anderledes end musik til alle andre medier - for spillerens handlinger er med til at styre den. Hør om de teknikker komponister bruger til at skrive interaktiv musik der forstærker spiloplevelsen.

Pris: 4500,- (vejledende)

Musik i computerspil - Praktisk vinkel (180 min)

Efter en let afkortet udgave af ovenstående, dykker vi ned i at arbejde praktisk med at producere eller implementere musik til et spil. Oplægget kan vinkles alt efter om deltagerne er musikfaglige, eller er spildesignere

Pris: 5500,- (vejledende)

Lydens betydning (90 min)

Vi tager et dyk ned i lydens verden, og undersøger hvordan vi opfatter lyd, hvordan lyd får betydning i film, spil og radio - og hvordan lyddesignere og komponisters arbejde foregår.

Pris: 4500,- (vejledende)

Luk menu